15 mars 2015
12:00

Lessebo GoIF

Referat: Gantesbo IBK - Lessebo GoIF

Då var det dags för matchen med stort M!Matchen som dom flesta har laddat lite extra för,märks på uppvärmningen när flera av våra spelare är mer nervösa än vanligt.Mönstrar ett lag med hela 15 spelare säsongsrekord?Kör på 4 backar 3 centrar och rullar på 7 ytterforwards tycker det funkade bra!Kommer ut väldigt bra i första perioden och skapar en hel del lägen och Linuz lyckas göra det viktiga första målet för oss.
Som även blir 2-0 när samma Linuz gör 2-0 serverad av en banans bästa spelare Filip.Drar på oss en utvisning för felaktigt avstånd 2,5 minuter innan pausvilan.Då spelar vi stabilt och släpper inte till något.I pausvilan vill jag vi fortsätter likadant i andra men får både 1-2 och 2-2 emot lite slumpartat.Väldigt skönt när när våran speciella målskytt Oliver lyckas gör 3-2 till oss innan andra pausen.I början på tredje spelar vi bra och gör 4-2 av Anton.Och tiden rullar ganska snabbt och det känns ganska kontrollerat,men ett par lite sämre byte och deras nr 10 lyckas göra 2 snabba mål med 4 minuter kvar.En minut senare dunkar Björka in 5-4 till oss och jag begär time-out för att lugna ner spelarna något.Väldigt roligt att se att samtliga spelare kämpar och sliter hela matchen.Tycker också att vi vinner fullt rättvist idag i ett ovanligt snällt derby!